Disseny i càlcul de les instal•lacions d'un bloc de pisos

Vila Siles, Miquel
Compartir
S’ha triat el projecte de rehabilitació de les instal•lacions d’un edifici concret, edificat fa poc més de quaranta anys, amb els requeriments de l’època, menys exigents que els que s’aplicarien avui dia, tant en aspectes comercials com de normativa. L’objectiu del treball és el disseny i el càlcul del dimensionament de les instal•lacions necessàries per adaptar l’edifici a la normativa vigent, complint amb aquesta i sent el màxim respectuosos amb el medi ambient i sostenible en la mesura que sigui possible. La propietat de l’edifici es distribuïda en règim de propietat horitzontal, amb diferents propietaris i quotes de participació. Així doncs, el promotor de la reforma serà la comunitat de propietaris de l’edifici, i el president de la comunitat, el seu representant. L’edifici s’ubica a Blanes, al carrer Colon 28 ​
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:Reconeixement - No comercial - Sense obra derivada (by-nc-nd) Creative Commons by-nc-nd3.0