Projecte d'instal·lacions ecoeficients d'un habitatge bioclimàtic

Garriga Ripoll, Albert
Compartir
L'objectiu del projecte és dissenyar i dimensionar les instal·lacions d’un habitatge unifamiliar aïllat bioclimàtic i d’eficiència ecològica al terme municipal de Rabós d’Empordà. La finca on es vol construir l’habitatge està pendent de formar part de l’ampliació de la Xarxa Ecològica Europea Natura 2000, que inclou el Paratge Natural de les Alberes. Per això, en aquest projecte s’ha posat molt èmfasi en l’impacte paisatgístic i el respecte al medi ambient. La finca només disposa de connexió a la xarxa elèctrica a través d’una línia aèria, paral·lela a la carretera, i un pou de captació d’aigua, amb capacitat suficient per abastar l’habitatge ​
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:Reconeixement - No comercial - Sense obra derivada (by-nc-nd) Creative Commons by-nc-nd3.0