Cendra, memòria i espai verd : intervenció arquitectònica i paisatgística entre Figueres i el Manol

Vázquez Balló, Adriana
Text Complet
Compartir
Projecte d’ampliació del cementiri de Figueres i creació d’ un espai confessional com a lloc de reunió per donar cabuda a l’ onada immigratòria. L’emplaçament, un cop s’hagi solucionat el problema de la via del tren, neix com a resposta per a començar a lligar la ciutat amb l’àrea verda que en els propers anys donara una millor resposta al riu Manol, un espai obert on poder-se relacionar. Així doncs, la proposta s’entén com una eina de millora de les relacions humanes que comenci a millorar la zona est, un cop es resolgui la via del tren convecional que divideix la ciutat en dos. Un espai on la gent de Figueres perdi la por, miri amb altres ulls el Poligon Industrial i s’apropi al Manol ​
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:Reconeixement - No comercial - Sense obra derivada (by-nc-nd) Creative Commons by-nc-nd3.0